Krahu për Pesha të Lehta

Përshkrimi

Krahu për Pesha të Lehta

Krahu për Pesha të Lehta është projektuar veçanërisht për mall të lehtë, por që ka përmasa të mëdha. Lëndë druri, tuba, kallëpe ose mallra të tjerë të gjatë ruhen të sigurt dhe aksesohen lehtësisht.

Krahu për pesha të lehta ofrohet si raft me një anë të vetme për t’u vënë pas murit ose si raft me një anë dyshe për vendosje qëndrore dhe akses ballor dhe pas.

  • Asnjë limit për sa i përket gjatësisë së mallrave të ruajtur
  • Siguron porosinë dhe ruajtjen e sigurt të mallrave të gjatë
  • Instalime të brendshme dhe të jashtme 
  • Gjatësia e krahut dhe distanca mes kolonave mund të përshtatet në varësi të peshës së ngarkesës.
  • Plotësisht modulare, shtoni sektorë tepër sipas nevojës tuaj
  • Menaxhim i cilësisë në përputhje me EN ISO 9001:2000 të aplikuar dhe certifikuara nga TUV RHEINLAND

Aplikimet tipike:

  • DIY (bëje vetë)
  • Prodhimtari
  • Industri hidraulike dhe e tubacioneve
  • Punishte

Ideal për ruajtjen e mallrave të gjatë me peshë të lehtë!

Shikoni tabelën e detajeve për informacion të detajuar të produktit.

Gama

Krahu për Pesha të Lehta

Store long lengths of timber, pipe, mouldings or other goods safely and easy to access with Dexion‘s light duty cantilever racking system. uprights with 50mm increment holes and horizontal arms

Pozicionim fleksibël i krahëve

Kolonat përmbajnë vrima të hapura me një shpim prej 50mm për të pasur fleksibilitet të lartë në pozicionimin e krahëve. Krahët janë bërë me çelik 3mm me përforcime të salduara. Profili i krahut është optimizuar për ruajtje të sigurt e të mbrojtur të mallrave.

 

Store long lengths of timber, pipe, mouldings or other goods safely and easy to access with Dexion‘s light duty cantilever racking system. arm end stoppers

Ndaluesit fundorë

Ndalues të çmontueshëm në fund të secilit krah për të ankoruar tubat.

 

Store long lengths of timber, pipe, mouldings or other goods safely and easy to access with Dexion‘s light duty cantilever racking system. bolted foot 

Këmba

Këmba është e bërë me çelik 3mm dhe është e montuar te kolona.

 

Store long lengths of timber, pipe, mouldings or other goods safely and easy to access with Dexion‘s light duty cantilever racking system. braced frame

Mbërthyeset janë projektuar për elasticitet maksimal.

 

Specifikimet

Krahu për Pesha të Lehta

I bërë nga çelik i fortë i veshur me karbon, sistemi mund të ofrohet si në ngjyrën blu standarte, edhe në ngjyra të tjera sipas kërkesës ose mund të galvanizohet në të nxehtë për instalime të jashtme.

Lartësia e Sistemit: 2000 mm dhe 2500 mm
Gjatësitë e Krahut: 500 mm dhe 700 mm
Ngarkesa maksimale / krah: 200 kg
Ngarkesa maksimale / kolonë: 1000 kg në secilën anë
Kthesa e kolonës: 500 mm, 750 mm dhe 1000 mm

Maksimalisht 5 nivele krahu për çdo anë

Ngarkesat llogariten në përputhje me standartet e përshtatshme FEM 10.2.09. Nëse parashikoni ngarkesa më të mëdha në rafte, ju lutem përdorni sistemin tonë të krahut të rëndë.

Për përmasa të tjera, ju lutem na kontaktoni.