Sistemet e Rafteve dhe manovrimi i pjesëve të vogla

Sistemet e rafteve ofrojnë një mënyrë ideale magazinimi, duke organizuar dhe identifikuar pjesët e vogla gjatë manovrimit të komponentëve të depove në magazina dhe zonat e përzgjedhjes.

Me një përzgjedhje të gjerë të sistemeve të rafteve dhe opsioneve mund të ofrojmë zgjedhje gjithëpërfshirëse për çdo depo të pjesëve të vogla ose zonave të përzgjedhjes; raftet shumëkatëshe, raftet e lëvizshme, rrjedha e kartonit ose sistemet e etiketimit dhe shënjimit.

Produktet tona për ruajtjen dhe manovrimin e pjesëve të vogla ofrojnë një kombinim unik të performancës, sigurisë dhe ekonomisë.

Që nga raftet standarte HI-280 të galvanizuara për pesha të rënda dhe raftet me shtrirje të gjatë, deri te koshat plastik të depozitimit për ruajtje në rafte, Dexion ofron diçka për këdo.

 • Raftet Standarte

  Raftet Standarte

  Sistemi i rafteve HI280 është sistemi më unik i rafteve në treg për shkak të shumëllojshmërisë dhe projektimit bazuar në minimumin e komponentëve.

 • Raftet me Rresht të Ngushtë

  Raftet me Rresht të Ngushtë

  Avantazhi kryesor i një depozitimi të instalimit HI280 me rresht të ngushtë është optimizimi i hapësirës së ruajtjes.

 • Sistem Raftesh i Lëvizshëm - Hi280

  Sistem Raftesh i Lëvizshëm - Hi280

  Sistemi i rafteve HI280 ka një gjithanshmëri të lartë kur kombinohet me bazat e lëvizshme Compactus®, duke ofruar sistem optimal magazinimi kompakt.

 • Sistem Raftesh Shumëkatësh - Hi280

  Sistem Raftesh Shumëkatësh - Hi280

  Sistemi i rafteve HI280 i ndërtuar në dy ose më shumë kate të futur ndërmjet nga dysheme të vetëmbështetura të ndërkatit.

 • Rrjedha e Kutisë së Kartonit

  Rrjedha e Kutisë së Kartonit

  Rrjedha e kutisë së kartonit e Dexion është ndërtuar ose si njësi e palëvizshme ose e pajisur me rrota të bllokueshme për ndryshime të shpejta dhe të thjeshta kur kërkohen ndryshime në planimetri.

 • Rafti me Shtrirje të Gjatë

  Rafti me Shtrirje të Gjatë

  Rafti me shtrirje të gjatë Dexion – aplikimet tipike do të ishin ruajtja e arkivave ose të dhënave të tjera që mbahen në kuti dosjesh ose kur artikujt e ruajtur janë të gjatë apo të rëndë.