Rafti me Shtrirje të Gjatë - Hi280

Përshkrimi

Rafti me Shtrirje të Gjatë - Hi280

Rafti me Shtrirje të Gjatë i Dexion është i shpejtë dhe i thjeshtë për t’u montuar dhe përdor projektimin modular që ofron kapacitetin maksimal të magazinimit, pavarësisht sa hapësirë është në dispozicion.

Sistemi i Raftit me Shtrirje të Gjatë lejon rregullime të thjeshta të lartësisë dhe konfigurimeve të magazinimit me ndryshimin e kërkesave tuaja.

Sistemi i Raftit me Shtrirje të Gjatë inkorporon një gamë të gjerë përmasash për kornizën dhe binarët duke e bërë të thjeshtë modifikimin e një instalimi që përputhet me nevojat tuaja ekzakte. Katet me gjatësi mesatare dhe të gjatë mund të kombinohen në të njëjtin raft për ruajtje efikase të një game të gjerë të artikujve të ndryshëm. Një sistem pa bulona, me mbyllje të brendshme siguron që pasi binarët mbështetës të jenë lokalizuar, ata të qëndrojnë në pozicion duke përmirësuar sigurinë për operativët që aksesojnë instalimin.

Gama

Rafti me Shtrirje të Gjatë - Hi280

Kornizat e rafteve me Shtrirje të Gjatë Dexion janë të montuara për forcë dhe qëndrueshmëri dhe janë të disponueshme në një kombinim të madh gjerësish dhe lartësish, nga 2m në 5m lartësi dhe nga  0.45m në 1.2m gjerësi.

Kolonat janë vetëm 55mm të gjera gjë që siguron që hapësira e padisponueshmë për magazinim të mbahet në minimum. Binarët me Shtrirje të Gjatë janë të aftë të mbështesin ose kuvertën prej druri ose panelet me rafte çeliku dhe janë “shtypur” për të siguruar një ballinë të rrjedhshme. Të adoptueshme në lartësi me rritje 50mm, madhësitë e binarit variojnë nga 1m në 3m në dy funksione të ndryshme.

Binarët dhe kornizat me Shtrirje të Gjatë janë të veshur me karbon dhe janë gri në të bardhë që raftet me Shtrirje të Gjatë Dexion të përshtaten po njësoj si në ambiente magazine ashtu edhe zyre.

Raftet me Shtrirje të Gjatë mund të konfigurohen për një numër aplikimesh të ndryshme që variojnë nga raftet në nivele të ulëta, të arritshme, deri te një sistem i lartë i shërbyer nga mjete përzgjedhëse të fuqizuar me porosi.

Specifikimet

Rafti me Shtrirje të Gjatë - Hi280

Kornizat e rafteve me Shtrirje të Gjatë Dexion janë tëdisponueshme në lartësi nga 2m në 5m dhe thellësi prej; 450mm, 600mm, 750mm, 900mm dhe 1200mm.

Binarët janë të disponueshëm në dy funksione:

  • Binar me funksion standart 60mm i thellë, në lartësi prej 1000mm, 1200mm, 1500mm, 1800mm, 2000mm dhe 2400mm
  • Binar me funksion rezistent 80mm i thellë, në lartësi prej 2400mm, 2700mm dhe 3000mm.

Rafte me panele çeliku janë të disponueshëm për gamën e plotë të gjerësive të kornizave dhe thellësive të binarëve.

Rafti me Shtrirje të Gjatë Dexion është projektuar dhe testuar në përputhje me rekomandimet e kodit të projektimit (FEM) të rafteve 10.2.03 të “Federatës Europiane të Mirëmbajtjes” dhe mund të mbajnë ngarkesa kati deri në 4500kg dhe ngarkesa rafti që variojnë nga 400kg në 900kg për nivel.