Strukturat e dyshemesë së ndërkatit ME250

Përshkrimi

Strukturat e dyshemesë së ndërkatit ME250

Dyshemeja e ndërkatit ME250 e Dexion lejon një krijim efikas në kosto për hapësirë dyshemeje shtesë në ndërtesat ekzistuese. Të bukura në thjeshtësi kolonat dhe binarët e Dexion ME250 me strukturë të lehtë mund të ndërtohen për t’u bërë disa nga dyshemetë më të mëdha rezistente. Me ngarkesë standarte deri në 1000 kg/m2 dhe një gjatësi deri në 10 metra, Dexion ME250 është shumë-funksional thuajse për të gjithë përdoruesit.

E kompletuar me një shkallë të cilësisë së lartë, parmakë të fortë dhe tre lloje të ndryshme portash palete, një dysheme Dexion ME250 mund të jetë një zgjidhje ekonomike në krahasim me ndërtimet prej betoni. Një dysheme e ndërkatit Dexion është gjithashtu totalisht e çmontueshme dhe e ripërdorshme.

Dyshemeja e ndërkatit Dexion ME250 është:

  • Një zgjidhje më ekonomike se betoni
  • E lehtë për t’u ndërtuar
  • E çmontueshme dhe e ripërdorshme
  • E lehtë për t’u ngritur në ndërtesa ekzistuese
  • Transparente ndaj dritës (dysheme me rrjetë çeliku)
  • Me qëndrim të lirë (Asnjë peshë shtesë në kolonat e ndërtesës) 
  • Presion shtesë minimal në dyshemenë e themelit

Aksesorët

Strukturat e dyshemesë së ndërkatit ME250

Parmakët

Punonjësit duhet të jenë të aftë të punojnë në një ambient të sigurt. Një aspekt i rëndësishëm është një parmak i sigurt që rrethon çdo dysheme të ngritur sipas rregullave të sigurisë dhe inspektimit.

  • Një parmak është puthitur fort me dyshemenë.
  • Një parmak konsiston në parmakun e ulët përreth dyshemesë, shufrën në nivelin e gjurit dhe parmakun e duarve.
  • Një parmak nuk ka hapje të pambrojtura.

Parmaku i dyshemeve të ndërkatit nga Dexion jo vetëm që plotëson të gjithë këto pika, por gjithashtu ka formë ergonomike për të ofruar një kapje të fortë. Sistemi është projektuar që të mos ketë pika ose cepa të mprehtë dhe të gjithë cepat janë të rrumbullakosur. Komponentët kanë një lëmim me shtresë pluhuri rezistent nga gërvishtjet.

Shkallët

Shkallët përputhen plotësisht me parmakun, ato kanë një parmak duarsh nga të dyja anët duke krijuar një shkallë shumë të qëndrueshme. Ka përzgjedhje të plotë në gjerësi, kënde dhe hapa.

Portat e paletës

Porta lëkundëse ofron mbrojtje të fortë. Meqenëse porta lëkundëse mbyllet automatikisht përmes një sistemi amortizimi të padukshëm, është gjithmonë e mbyllur mirë. Nga poshtë makinisti i mjetit-pirun shtyn me butësi paletën përmes portës lëkundëse. Kur paleta hiqet, porta mbyllet automatikisht pas paletës.

Porta e pjerrët e paletës jep mbrojtjen më të mirë. Qoftë e hapur apo e mbyllur, është përherë e sigurt.

Ashensori i mallrave

Në vend të ose në kombinim me një portë palet, mund të jetë shumë efikase të transportoni mallrat tuaj me ashensor. Ashensorët janë të rrethuar me një mur sigurie me rrjetë metalike, thërriten nga çdo kat dhe kanë disa elemente sigurie, opsione dhe mundësi. Ashensorët vijnë me përzgjedhjen e klasës së peshës dhe përmasës.

Pjesët e dyshemesë

Strukturat e dyshemesë së ndërkatit ME250

Si të zgjidhni dyshemenë e duhur

Me dysheme të ndërkatit, dysheme raftesh HI280 ose dysheme paletash stivuese P90 ka disa mundësi kur vjen puna të zgjidhni llojin e dyshemesë.

Tensioni i ndriçimit, çdo kërkesë në lidhje me zjarrin dhe nëse duhen përdorur vagonë paletash në dysheme apo jo, janë të rëndësishme.

Dysheme kompensate (trashësia 38 mm.)

Zgjidhje e përballueshme dhe e sigurt. Si opsion ofrohet edhe me lyerje të bardhë për reflektim optimal të dritës. Sipërfaqja e sipërme është ose kompensatë standarte ose mund të lëmohet me një shtresë kundër rrëshqitjes apo dekorim.

Dysheme me rrjetë çeliku

Dyshemetë me rrjetë çeliku kanë avantazhin të lejojnë dritën natyrore të ditës të kalojë përmes duke rrezatuar dhe ndriçuar zonën poshtë saj.

Zjarrfikësit mund të specifikojnë dysheme rrjete të hapur në kombinim me oxhakë për tymin dhe sistemet e spërkatjes.

Dyshemetë me rrjetë çeliku janë shumë të forta, rezistojnë gjatë dhe mund të përdoren në kombinim me vagonët e paletës kur përdoret një rrjetë e hollë.