Rreth nesh

  • Mbi Grupin Constructor

Rreth nesh

Constructor Group AS është një prodhues lider i gjithë ose shumicës së vendeve Europiane dhe siguron zgjidhje magazinimi industriale dhe komerciale të cilësisë së lartë, që e tregton kudo në Europë përmes markave Constructor, Bruynzeel, Kasten, Dexion dhe PSS.

Ofrojmë zgjidhjen më të mirë

Produktet tona variojnë nga paleta stivuese inovative dhe teknologjia te rafte për zyrë, arkivë dhe zgjidhje magazinimi në muze. Brenda grupit ne kemi vite përvojë dhe ekspertizë të cilën e përdorim në bashkëpunim me klientët tanë për të ofruar zgjidhjet më të mira. Ne dorëzojmë më shumë sesa thjesht produkte dhe mund të sigurojmë një paketë të plotë shërbimesh duke përfshirë konsultime, planifikime dhe mirëmbajtje qoftë nëse kërkesat janë për përshtatjen me një magazinë ose qendrën e shpërndarjes, apo zgjidhjet e rafteve për një muze, zyrë apo librari. Cilatdo qofshin kërkesat, Grupi Constructor mund të kontribuojë vërtetë për të përmirësuar biznesin tuaj duke ofruar një punim dhe ambient magazinimi të cilësisë së parë.

Struktura – Vende dhe Njerëz

Me një xhiro prej rreth 330 milion euro, me mbi 1200 punonjës dhe godina moderne prodhimi të vendosura në mënyrë strategjike në tregjet e Rusisë, Rumanisë, Hollandës, Gjermanisë dhe Finlandës, Grupi Constructor është një forcë udhëheqëse në industrinë e magazinimit. Grupi ka një prani të fortë lokale në të gjithë Europën po ashtu edhe rrjet shitjesh në pjesën tjetër të botës duke përfshirë Afrikën, Lindjen e Mesme, Amerikën e Veriut dhe të Jugut.