• Dexion - Zgjidhje të Magazinimit në Paleta Stivuese
  • Dexion - Sistemet e Rafteve dhe manovrimi i pjesëve të vogla
  • Dexion - Manovrimi i Mallrave të Gjatë

Paleta Stivuese, Sisteme Raftesh dhe Zgjidhje Logjistike Dexion

Gama jonë e produkteve mund t’ju ofrojë zgjidhjet e përkryera të optimizimit të magazinimit për Paletat Stivuese, Sistemet e Rafteve, Pjesët e Vogla, Mallrat e Gjatë, Magazinimin e Përgjithshëm dhe Hapësirat e Punës.

Dexion ofron zgjidhje magazinimi të gjithanshme dhe kursyese në hapësirë për magazinën tuaj, njësinë industriale apo qendrën e shpërndarjes. Ose nëse thjesht ju duhet një raft për magazinën tuaj, na kontaktoni dhe ne do të gjejmë një zgjidhje efikase për ju.

Duke qenë pjesë e Grupit Constructor, i cili përfaqësohet kudo në Europë, jemi një nga organizatat më të mëdha në industrinë tonë dhe si e tillë jemi të aftë të ofrojmë shitje me cilësi të lartë dhe mbështetje teknike.